Microneedling

Microneedling finns i både Höör på Mussigodts skönhet och Malmö på Derma Salong. Microneedling är väldigt populärt idag och har funnits länge på marknaden, men har först kommit till Sverige på senare år.

Många undrar skillnad mellan Dermapen och Microneedling. Dermapen är enbart ett märke på en microneedlingsapparat som man kan använda. Microneedling är en behandling som man kan behandla fina linjer, rynkor, acneärr, hyperpigmentering, bristningar, andra ärr, celluliter med mera.

Nålarnas djup regleras från 0,1 mm upp till 2,0 mm i längd. Denna valmöjligheten tillåter mig att anpassa behandlingen efter kundens anatomi (hudens tjocklek) och vad hon/han/hen behandlas för (bristningar kräver djupare penetration är t.ex. fina linjer). Direkt efter behandlingen kan det uppstå en rodnad som försvinner efter några timmar.

VIKTIGT: man kommer INTE att blöda! Nybildning av kollagen är en långsam process och först efter ca 6-12 månader når du full effekt. Jag rekommenderar en kur på 3-8 behandlingar för bästa resultat, beroende på vad man vill uppnå och sina förutsättningar. Man kan behandla ansikte, hals, arm, ben, mage etc. Jag utför microneedling i både Höör och Malmö.

Jag använder mig av EPN Clinicpen eller Omnia. När man utför behandlingen använder man sig av engångsnålar och de slängs efter varje kund! Du kan inte utföra microneedling när du har inflammerad acne i HELA eller MAJORITETEN av ansikte. Är du osäker, så skicka en bild till mig på [email protected], så återkommer jag med svar alternativ att du bokar in en konsultation i Höör eller i Malmö.